Karen Damen over theaterstuk met Gert & James: "Tranen van het lachen en super plezant!"
11 jan 2020
Vanaf volgend weekend staat Karen Damen samen met Gert Verhulst en James Cooke op het podium in ‘Chateau Cupido’, een komisch theaterstuk. “We zijn vrij laat beginnen repeteren. Maar dat zorgt er wel voor dat we dat héél efficiënt en productief gedaan hebben.” Met hun drukke agenda’s kan dat bijna niet anders. “Probeer de puzzel maar te leggen met onze 3 agenda’s. Neem voor mij daar nog eens de opnames van Familie en The Voice Senior bij. Niet simpel! Maar ’t is gelukt.”
Producent Theatertainment kondigt zesde editie Winterrevue aan vanaf 11 december 2020
2 jan 2020
De cast van Winterrevue - EXTRA LARGE geniet vandaag na van een spetterende oudejaarsavond in een bomvolle theaterzaal Elckerlyc in Antwerpen. Samen met de aanwezige theaterbezoekers werd het nieuwe decennium naar jaarlijkse gewoonte weer ingeleid met een strakke live show vol humor, zang en dans van de bovenste plank. Bovendien waren er nog meer redenen om te vieren : de kaap van 15 000 verkochte tickets werd gehaald ! Producent Theatertainment is erin geslaagd om een nieuwe traditie neer te zetten tijdens de feestdagen in Antwerpen.
Dirk Van Vooren: "Werken op oudjaar? Dit kan je toch moeilijk werken noemen?"
1 jan 2020
En ook de artiesten van de Winterrevue moesten gisteravond werken. Naar jaarlijkse traditie spelen zij op 31 december Winterrevue XL. Die extra feestelijke voorstelling werd dit jaar bijgewoond door meer dan 800 kijklustigen  en die telden nadien samen af naar 2020. Maar voor het zover was konden ook de artiesten nog genieten van een feestmaaltijd. Werken op oudejaarsavond, bij de Winterrevue hoor je er niemand over klagen. Bron: ATV
Luc Caals en Dirk Van Voren na 13 jaar weer samen in revue
15 dec 2019
Komieken Luc Caals (67) en Dirk Van Vooren (47) stonden het afgelopen weekend in Antwerpen voor het eerst in dertien jaar weer eens samen in een revue. Daarmee drukken ze de jarenlange geruchten over een mogelijke ruzie de kop in.