Algemene info

Dit theater in hartje Antwerpen heeft een geschiedenis die tot de verbeelding spreekt. De slogan “beleef het samen” omschrijft perfect waar dit theater voor staat. De aangename en centraal gelegen schouwburg met 813 plaatsen straalt de nostalgische sfeer uit van een theater met traditie.

BLIJF OP DE HOOGTE!

In de loop van het seizoen komen er ongetwijfeld nog heel wat events bij, hou dus 
zeker onze kalender op onze website in het oog.

U kan zich ook inschrijven op onze nieuwsbrief, zo wordt u wekelijks op de hoogte gebracht van alle evenementen die doorgaan in Theater Elckerlyc.

Ook op Facebook zijn we aanwezig, like ons en krijg de laatste nieuwtjes in je nieuwsfeed.

PRAKTISCHE INFO

  • Tickets kunnen gekocht worden online, telefonisch via 070 691 002 (max. € 0,30/min), aan de Ticketbalie van de Mediamarkt op de Keyserlei of aan de Ticketbalie van Info Cultuur Antwerpen (Wisselstraat 12 open op vrijdag en zaterdag van 10u tot 17u)
  • Te betalen tickets en VIP-vouchers kunnen worden afgehaald aan de kassa van het theater. De kassa van het theater is telkens één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
  • Tickets kunnen worden betaald met 'Sport & Culture Cheques van Sodexo en Edenred'. U dient hiervoor telefonisch te reserveren. 
  • Rolstoelplaatsen kan u telefonisch aanvragen via 03 334 11 22.
  • Wenst u een factuur van uw bestelling? Bestel uw tickets niet via de particuliere weg. U kan dit telefonisch doen via 070 691 002, of u mailt alle gegevens naar info@ticketbalie.be