12 finalisten Mr Gay Belgium voorgesteld

9 feb 2018

Naar jaarlijkste traditie gaat op 2 juni van dit jaar weer een verkiezing van de mooiste homo van ons landje door. Die dag kiest men in Antwerpen (theater Elckerlyc) de opvolger van Mr Gay Belgium 2017 Jamie Deblieck, 19. Ruim 139 mannen schreven zich in om een plaatsje te veroveren in de finalisten lijst. Slechts 12 kandidaten haalden het.

Die twaalf zijn nu de nieuwe Mr Gay Belgium finalisten voor het jaar 2018. Ze werden donderdag voorgesteld tijdens een bruisende persconferentie in Antwerpen. De Mr Gay Belgium verkiezing is inmiddels aan zijn zesde editie toe, waarbij men op zoek gaat naar een homo mét uitstraling en een sterke persoonlijkheid, maar ook een man die zich kan tonen als een ambassadeur voor de holebi & transgender gemeenschap, én die zich daar ook voor wil inzetten. De kandidaten zullen zich gedurende 4 maanden lang actief inzetten voor en binnen de holebigemeenschap met als afsluiter een finale gala op 2 juni in het Antwerpse Theater Elckerlyc.

De 12 finalisten Mr Gay Belgium 2018 zijn:
Eén van de deelnemers is al een bekend persoontje: Falko De Bolster, hij maakte in 2011 indruk als kandidaat van de talentenjacht ‘Idool’. Hij viel toen niet alleen op door zijn stem, maar ook door zijn toen gewaagde uiterlijk. Zo trad hij een keer op in hoge hakken. Vandaag de dag maakt hij nog steeds muziek.

Bron: holebi.info

12 finalisten Mr Gay Belgium voorgesteld