Restaurant

Dineer in één van volgende partner restaurants. Vermeld op voorhand dat je naar een voorstelling bij Theater Elckerlyc gaat, de restaurateur bedient u a la carte en zorgt dat u zeker op tijd in het theater bent. Weer een zorg minder!

BRASSERIE DEN ANTIGOON

Oudevaartplaats 2 - 2000 Antwerpen

Brasserie ‘den Antigoon’ is een waar begrip in Antwerpen. Hier kan je genieten van een gezellige sfeer, een stukje Antwerpen ontdekken en de typische Vlaamse keuken proeven.


BRASSEURS

Britselei 53 - 2000 Antwerpen

Hier geniet u van een professionele, persoonlijke en ontspannen bediening met een moderne Franse, Zuiderse en Belgische keuken.


WINTERREVUE POP-UP RESTAURANT*

Frankrijklei 85-87 - 2000 Antwerpen  

In samenwerking met Salons Frank De Boeck is een compleet "pop up" theaterrestaurant uitgewerkt waarbij je met vrienden, familie en klanten kunt tafelen. De Winterse Revue-sferen zetten de toon om te genieten van een heerlijk culinair buffet. Bovendien kan de bezoeker genieten van zijn pauzedrankje in het restaurant, i.p.v. in de foyer. U wordt verwacht 02u30 voor aanvang van de voorstelling.

*Het restaurant is geopend op: vrijdag 20 december - zaterdag 21 december (avond) - zondag 22 december - donderdag 26 december - vrijdag 27 december - zaterdag 28 december (avond) - zondag 29 december - dinsdag 31 december - vrijdag 3 januari - zaterdag 4 januari (avond) - zondag 5 januari